Schildklierbescherming

Het is een must om uw schildklier te beschermen tegen de schadelijke invloeden van röntgenstraling.

Een revolutionaire bescherming voor de schildklier uitgevoerd in Pureproteq®. Deze soepele antibacteriële bescherming is door zijn vormgeving zeer prettig draagbaar. Verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Alle schildklierbeschermers zijn uitgevoerd met een drukker voor de bevestiging aan een MDT loodschort en zijn verkrijgbaar in een 0.5Pb of 0.7Pb. Optioneel kunt u de schildklierbeschermer laten voorzien van een borduring met een naam of afdeling.

TM-3

Schildklierbeschermer met magneetsluiting. Verkrijgbaar in 0.5Pb of 0.7Pb. Standaard uitgevoerd met een drukker voor bevestiging aan een MDT loodschort. Borduring van naam of afdeling optioneel. Ook verkrijgbaar met een klittenband sluiting (artikel nummer TV-2)

Bijzonderheden:

  • Universele maatvoering
  • Antibacteriële bescherming in de buitenstof
  • Zeer korte levertijd (maximaal 2 weken)

 

 

TS-4

Schildklierbeschermer met magneetsluiting, maat large. Verkrijgbaar in 0.5Pb of 0.7Pb. Standaard uitgevoerd met een drukker voor bevestiging aan een MDT loodschort. Borduring van naam of afdeling optioneel.

Kleuren

Alle schildklierbeschermers zijn verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren.

 

 

Katoenen hoesjes

Wasbare hoesjes van 100% katoen voor alle MDT schildklierbeschermers verkrijgbaar in verschillende kleuren.

VIPE

Schildklierbeschermer met magneetsluiting, maat small. Verkrijgbaar in 0.5Pb of 0.7Pb. Standaard uitgevoerd met een drukker voor bevestiging aan een MDT loodschort. Borduring van naam of afdeling optioneel.