MDT innoveert continu om uw wensen
te vertalen naar slimme oplossingen!

Persoonlijk advies

Onze productspecialisten komen graag bij u langs voor advies, voorlichting en/of op maat gemaakte oplossingen. Tijdens een bezoek kunt u onze uitgebreide collectie loodschorten passen, op deze manier ervaart u zelf de voordelen van onze producten. Aarzel niet, maak gerust een afspraak!

MDT X-RAY Controle Tags®

Het afgelopen jaar zijn veel ziekenhuizen u voorgegaan met de invoering van dit unieke controleproject voor loodschorten. De Tags® maken het mogelijk uw periodieke controle op ieder loodschort zichtbaar te maken. Alle reeds bij u in het ziekenhuis aanwezige loodschorten kunnen hiermee worden uitgevoerd. De nieuwe door MDT te leveren loodschorten zullen van deze noviteit worden voorzien. Onze productspecialisten vertellen u graag meer hierover.

Vermelding Registratienummers

Om uw loodschortenregistratie optimaal te laten verlopen, kan MDT in overleg met u een uniek registratienummer op de loodschort aanbrengen. Door dit nummer is de loodschort tijdens de periodieke controles herkenbaar en kan eenvoudig een controle logboek bijgehouden worden.

Reparatieservice

MDT biedt een reparatieservice aan voor uw loodschorten.  Alle reparaties worden in ons eigen naaiatelier uitgevoerd en binnen 48 uur geretourneerd. Informeer naar de voorwaarden.

Loodschorten recycle programma  “MDT GOES GREEN”

Om de wereld om ons heen en haar bestaande hulpbronnen voor de volgende generaties te behouden, biedt MDT een recycle programma voor uw oude loodschorten aan. Neem voor meer informatie contact met ons op.
Wij vertellen u graag meer over dit milieuvriendelijke en kostenbesparende programma.

Als professional bent u een ervaringsdeskundige van onze producten. Wij horen graag uw mening, verbeteringen en nieuwe ideeën!